Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, prin Laboratorul de Genetica Medicala al Centrului Regional de Genetica Medicala Dolj (CRGM DJ) deruleaza programul de testare la cerere, in regim cu plata, pentru detectia infectiei cu COVID -19 prin metoda RT-PCR.

Testul va fi disponibil numai cu programare. Programarea se poate face telefonic, pentru perioada 01.09.2020-30.09.2020, de luni pana vineri, in intervalul 11:0014:00 la numarul de telefon 0784564442.

Rezultatele vor fi transmise prin email la adresa mentionata de catre solicitant si raportate catre DSP, conform legislatiei in vigoare, indiferent daca sunt negative sau pozitive. Timpul de eliberare al rezultatelor este de aproximativ 48 ore de la momentul preluarii probelor in laborator.

Costul unui test Real Time PCR este de 200 Lei.

Plata taxei de testare se va efectua la Fisier, situat in holul Policlinicii (Ambulatoriului) SCJU Craiova, in ziua in care se va efectua testarea, anterior recoltarii.

Recoltarea probelor se va efectua conform planificarii, intre orele 7:30 09:30, in cortul amenajat in fata Policlinicii (Ambulatoriului) SCJU Craiova.

Rezultatele vor fi emise in limba romana si /sau engleza (la cerere).

 

n situația in care contextul epidemiologic o va impune, SCJUC și rezerva dreptul de a modifica/anula procesul de testare la cerere!